PODZIMNÍ DROBEK O BARVÁCH

Když tak přemýšlím nad odstíny, které nejčastěji a nejraději nosím, musím upřímně přiznat, že jsem dost při zemi.Nelibuju si v křiklavých barvách ani ve výrazných vzorech.Jsem praktik.Mám ráda, když se jednotlivé kousky v mém šatníku navzájem potkávají, rozumí si
a mají mezi sebou hezké vztahy.Mými nejvěrnějšími kámoškami tím pádem už léta zůstává černá, bílá a šedá barva.Nedám dopustit na všechny odstíny modré /nejčastěji reprezentované v džínové podobě :-)/.
Ale tohle roční období nějak mění moje preference...začaly mě bavit barvy i materiály, které jsou s podzimem ve větší symbióze.Vedou všechny odstíny béžové a hnědé.A s překvapením zjišťuji, že také moje stříbrné šperky nenápadně vytlačují náušnice a náramky ze dřeva či jiných přírodních materiálů...jak to máte na  podzim vy?




Komentáře

  1. Já jsem milovník barev. Hlavně jasných - zelená, růžová, bílá. Jenže teď na podzim mám prostě smůlu, takže si budu muset koupit hnědej svetr místo zelenýho a šedý legíny místo růžových a budu šedá myš :-) Já si ale myslím, že jde o zvyk, ostatní lidi se mi v podzimních barvách moc líbí!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky