50 % SALE

Nemám nic proti diamantům, perlám a platině - ani všelijaké další luxusní nádheře...třeba 
od  Cartiera :-). Ale co si budeme povídat, větším a dostupnějším magnetem, je pro mě obyčejná "bižu" /jak ji nazývá moje maminka/. Fakt ovšem také je, že v v prvním případě alespoň víte, za co platíte. V tom druhém někdy nad cenovkami nevěřícně kroutím hlavou. Nemá smysl rozebírat, že to, co má výrobní cenu několika korun se  úspěšně  prodává v řádech stovek a tisíců. U oblečení už jsem zvyklá, u doplňků tohohle typu si asi nezvyknu nikdy.Pokud si podobné radosti bez výčitek dopřejete jen, když jejich cena klesne na  akceptovatelnou hladinu, pospěšte si do Camaieu. Dokud ještě mají slušný výběr a "bižu" je za  polovinu... :o). Úspěšný lov ! 



Komentáře

  1. Já si také v Cameieu nakupuju cetky líbí se mi tam víc než kdekoli jinde, ale poctivě vyčkávám vstřícných slev. A kupuju jen to, co si nedokážu vyrobit. A lhala bych, kdybych řekla, že se mi tam nelíbí žádné oblečení... Ráda tam chodím, obzvlášť do našeho ve městě, protože je tam mimo jiné také hrozně milá a ochotná obsluha, což se jinde prostě nevidí.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se tam také občas zalíbí i nějaký hadérek...:o).A s tou obsluhou jsi to trefila přesně - to je dobře, že si drží úroveň celorepublikově :o)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky