NALAKOVANÝ DROBEK

Jsou fenoménem samy o sobě. Když s nimi žena umí pracovat, prokážou jí stejnou službu, jako dobře padnoucí prádlo a  správně zvolený střih  sukně. Dokáží hodně. Jsou krásné, svůdné a  navýsost ženské....LAKY NA  NEHTY.
Právě proto se zalíbením okukuji tu přehlídku barev a odstínů  v drogeriích i luxusnějších parfumeriích. Ale rozhodně se neřadím mezi "sběratelky" a už vůbec za ně nejsem ochotná vydávat větší sumy peněz. V této kategorii jsem se zkrátka k vysoké kvalitě nedopracovala. Vzhledem k tomu, jak často si lakuji nehty a jak dlouho mi to následně vydrží , by to prostě byly zbytečně vyhozené peníze. Důležitou roli hraje i fakt, že mám gelové nehty, které v tomto ohledu "unesou" vše - i lak za 20 Kč. Můj zájem je /ve srovnání s vášní jiných/, jen velmi slabým čajíčkem, který ani nestojí za řeč.




Ale protože člověk je tvor ovlivnitelný, pozoruji na sobě jistou změnu a navíc jsem získala studijní materiál, který je snad  hoden komentáře. V rámci dárkové poukázky /od mých drahých kamarádek/ jsem dostala  šanci vybrat si  lak z vyšší kategorie. Kromě značky OPI /o které příležitostně snad poreferuji později/, jsem se rozhodla i pro značku ORLY. Jediným kritériem výběru byl odstín /PIXY STIX/.Lesk na rty je  bonus - k mému velkému překvapení použitelný, a ačkoliv má na rtech nádech spíše do meruňkova, vypadá dobře /dokonce i na mě/ a má příjemnou melounovou  příchuť...Ovšem o lesk tu opravdu nejde. Jde o lak.
S odstínem jsem spokojená , ale musím přiznat, že vlastní nanášení nebyla  úplně procházka růžovým sadem.


Štěteček je na můj vkus úzký, bylo tedy obtížné nanášet barvu jedním tahem po celé šíři nehtu.Konzistence laku je  poměrně hustá, takže riziko, že ho nenanesu rovnoměrně, byla vysoká....
Sečteno, podtrženo - trochu jsem se  potrápila.Ve finále jsem musela základu ještě jednou vrstvou pomoc, aby  výsledný barevný efekt  byl dostatečně a  rovnoměrně  "sytý". Zklamaně konstatuji : poměr cena - výkon podle  mého soudu neodpovídá.  Myslela jsem, že cenové rozdíly  v lacích souvisí nejen s kvalitou a stálostí barvy, ale také s komfortem nanášení .V téhle soutěži  ORLY pohořel - trápila jsem se s ním značně. Za druhé zklamání si můžu sama. Na vlastní kůži jsem si vyzkoušela, že  fotit  laky a nehty, není vůbec jednoduchá záležitost, jak jsem se naivně domnívala. Jsem si vědoma, že zveřejněný výsledek není žádná hitparáda...ale v budoucnu se tím už zabývat nehodlám, tak mi to snad  odpustíte...

Komentáře

  1. Inu jistěže měla, ale na bok spíše takovou patku :D z tohohle jsem mírně nervózní. Reakce jsou dvojí - vypadáš na deset a jako debil k tomu a líbí se mi to.

    Stejně rozpačitá jsem i já. Když se vidím nenalíčená je to spíše ten debil :D

    Ale děkuji :)

    A ano kamarádka je úžasná a především - všechny její fotky mají nějakou atmosféru! Takže jedině doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš a já třeba Orly nikdy nezkoušela, já se držím jen těch OPI, jsem na ně zvyklá a jakejkoliv jinej lak mě dovede pěkně potrápit. A červená je podle mě stejně nesmrtelná!

    OdpovědětVymazat
  3. Blanche: Já si také myslím, že červená je klasika - a navíc se hodí ke všemu :o)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky