TĚHOTENSKÝ DROBEK

Zařekla jsem se, že ze svého blogu nebudu dělat těhotenský deníček. Zároveň se ale tenhle fakt nedá dost dobře ignorovat a logicky se více či méně promítá do většiny mých aktivit a plánů, nebo je alespoň ovlivňuje. Chci tím říct, že ruku v ruce s mým rostoucím bříškem se tu začnou objevovat i věci související s příchodem děťátka. Nerada bych tím odradila laskavou čtenářku, kterou témata kolem mimin a mamin nezajímají, či se jim dokonce cíleně vyhýbá. Chápu to, protože jsem na tom byla stejně. Snesla jsem je jen v omezeném množství a pouze za předpokladu, že byly sdíleny normálním jazykem. Ani teď, pod vlivem hormonálních výkyvů, nejsem schopná překousnout zvýšený výskyt slov jako "mimísek", "manža" nebo "těhulkování". Ale moje aktuální nastavení a očekávání věcí příštích logicky přineslo to, že objevuji blogy nové, kde jsou děti nevyhnutelně přítomné a spolu s nimi i tipy, rady, postřehy a inspirace. A pokud momentálně také jedete v tomhle vlaku, tak vás vítám ve svém kupé. Matky s dětmi vítány...








Komentáře

  1. Klidně si ze SVÉHO blogu těhotenský deníček udělej, protože podle mého je blog tím, čím žije jeho autor. V tom je jeho cena a originalita.
    Tak přeji hezké těhotenství!

    OdpovědětVymazat
  2. Bára: Děkuji za přání - je to nevyhutelné, protože blog je logicky odrazem mého každodenního života:-).Jen bych nechtěla,aby byl JEN o tom. Uvidíme...:-).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky