POKROČILÝ STYL

                                                                 ADVANCED STYLE
Možná je to nošení dříví do lesa - protože většina z vás už asi tenhle blog zná - ale já na něj čas
od času zabloudím a vždycky mě neuvěřitelně nakopne a inspiruje. Uvědomím si, že každá životní etapa má něco do sebe, že stárnutí nemusí znamenat rezignaci, že schopnost vyzařovat nadhled a radost vytváří lepší vizuální efekt než přemrštěné plastické operace. A také je to dobrá učebnice o stylu, který je
 /jak praví klasik/věčný...




Komentáře

  1. Tuto stránku znám, kéž by ji znaly i české důchodkyně a trochu se inspirovaly :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by to fajn - pokud znám nějaké dámy, které mají ve vyšším věku styl a chodí opravdu šik oblékané, tak jsou to buď ženy, které žily v zahraničí nebo hodně cestují a mají o módě lepší přehled.Jsou samozřejmě i vyjímky,ale z vlastní zkušenosti vím, jak je těžké vysvětlit i vlastní mamince /byť má vkus a nezanedbává se/,že třeba investice do KVALITNÍ kožené kabelky a drahých,ale krásných bot má smysl a že to v jejím věku není zbytečnost ale nutnost...prostě to vidí jinak :-(.

      Vymazat
  2. Mě ty dámy naprosto fascinujou, škoda, že nic takového u nás nepotkáš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak...bohužel.Zajímalo by mě, jestli se někdy v budoucnosti alespoň přiblížíme šmrncu, který mají i ve vyšším věku třeba Italky/a Italové/nebo Francouzky/a Francouzi/.Obecně jižní národy si na oblečení hodně zakládají.Většina Čechů má jiné priority :-(.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky